2014-03-10 09:06:47• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Szerelmi csalódás érheti

Napi horoszkóp március 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Munkahelyén ma igen nagy ellenállást tapasztalhat, mikor a terveit szeretné keresztülvinni. Ne adja fel könnyen, ragaszkodjon az ötletéhez, és keressen támogatókat. Legyen azért kompromisszumra kész: az mindig segít.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Észrevette, hogy a főnöke kissé más szemmel néz önre az utóbbi időben. Valójában persze önnek is nagyon szimpatikus az illető, és nem is lenne ellenére a flörtölés. Ám, ha családja van, gondolja meg kétszeresen is, mit tesz! A karrier nem minden.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Egy kisebb megfázás nehezíti az Ikrek jegyűek életét, ám most semmilyen apróságot nem szabad elhanyagolnia. A betegség házán áthaladó Szaturnusz ugyanis hosszúvá, és nehezen kezelhetővé tehet bármilyen betegséget. Pihenjen sokat!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A növekvő Hold ma az ön jegyében ad találkozót a Jupiternek: nagyvonalú és jókedvű hatásukra, és ez a jovialitás átsugárzik az ön egész környezetére. Az eszem-iszomban azonban érdemes lenne mértéket tartania.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Egy ismerősének a betegsége döbbenti rá önt arra, hogy ön is mennyire túlhajszolta magát, mennyire elhanyagolta az egészségét az utóbbi időben. Ejtse ma útba az orvost, legalább az üzemorvost. Kérjen alapos kivizsgálást!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Úgy érzi, nagyon összegyűltek már a fellegek a párkapcsolata egén. Nem olyan nagy a baj azonban, mint amekkorának elsőre gondolta. Mindent meg lehet beszélni, csak arra ügyeljen, hogy higgadt, kedves hangon szóljon hozzá. Ha így tesz, nevetés lesz a vége.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Valamilyen esti eseményre készül egész nap, de az is lehet, hogy a végén az egészből nem lesz semmi. Ezért, ha önöknél terveztek találkozót, inkább csak olyan élelmiszerekkel készüljön, amelyek tartósak, amik elállnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Harcias kedvében van ma, mert úgy érzi, hogy valamiben meg akarják rövidíteni, hogy valami el akarnak venni öntől. Azért csak hátrébb az agarakkal! Előbb tapogatózzon, érdeklődjön a dolog felől, és csak azután harapjon, ha igaznak találja!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Szerelmes hangulatban tölti a napját. Egész nap, mintha a föld felett lebegne két lépéssel, úgy érzi, egy másik dimenzióban él. Ott minden rózsaszín és könnyű. Egyelőre nem fog lepotyogni. Ma még biztosan nem.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma lehetősége nyílik arra, hogy önzetlen cselekedetével nemeslelkűnek mutatkozhasson. Talán azáltal, hogy visszautasítja egy vonzó, de elkötelezett ember szerelmes közeledését. Vagy segítő kezet nyújt valakinek, aki rászorul.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Szerelmi csalódás érheti, de talán be kell látnia, hogy nem is történhetett másként. Ha nem vállalja az elkötelezettséget, amit a kapcsolat múltja immár megkövetel, akkor nem is történhet ez másként. Tudja: a szabadság a felismert szükségszerűség.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Kedvessége, jó kisugárzása ma mindenkire jó hatással lesz a környezetében. Az ön mosolya, kedves szavai sokak szívét felmelegíthetik. Ha ön még ráadásul főnök is, akkor biztosan imádni fogják a beosztottai.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: